top of page
Search
  • Writer's pictureTooLaser

Második Évtized!

Készülve a 2020-as évre és visszatekintve a 10 éves cégtörténetünkre úgy gondoltuk, hogy eljött a számvetés ideje, hogy a következő évtizedet a TooLaser csapata új célkitűzéssel és stratégiával kezdhesse.


Családi vállalkozásunkat 2010-ben azzal a céllal kezdtük, hogy speciálisan a gyors prototípusgyártásra és mérnöki visszafejtés innovatív területére koncentrálunk, amely iránt veleszületett érdeklődés van mindegyikünk ereiben (többgenerációs szakmai beállítottságú családból származva). Ennélfogva megvásároltuk első FDM prototípus gyártó gépünket és 3D szkennerünket.


Az évek során örömmel vettünk rész egyre több komplex projekten, amely során fel kellett ismernünk, hogy a tevékenységi körünk kiszélesítése elengedhetetlen annak érdekében, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk a magas minőséget illető elkötelezettségünkben (amely minden vevő alapvető igénye).


Ennélfogva úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban teljes szolgáltatáscsomaggal állunk vevőink rendelkezésére a tervezéstől – kivitelezésen keresztül – a tömeggyártásra jellemző folyamatos fejlesztésig; az eredeti tevékenységünket továbbra is megtartva, mint kiegészítő szolgáltatás.


Ezúton kérjük, hogy olvassa át megújult weboldalunkat, amely ennek a stratégiának és célkitűzésnek megfelelően lett felépítve; bízva benne, hogy hamarosan (ismét) új projekteken dolgozhatunk együtt. TooLaser csapata készen áll, mint megbízható projektmenedzsment partner magas minőségű szolgáltatást nyújtva versenyképes áron.


A teljes TooLaser csapat nevében, megtisztelő figyelmét köszöni:


Zoltán és Gergő

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page